Mijn Verhaal

 
De bedenker van het Urticariavrij Plan ©, wie is dat?
 
Ik ben Stijn Elsen. In 2002 behaalde ik het diploma 'Master of Science in de Gezondheidspsychologie'. Waarna ik aan de slag ging als adviseur in ons familiebedrijf Prana Gezondheidscentrum.
 
 
ZalmX5
 Meer weten? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
 En ontvang meteen gratis 1 dagmenu en 17  tips tegen de jeuk.
 
Mijn gezondheidsinzichten haalden ondertussen geregeld de media.
 
Blader wat artikels door:
 
 
MaarNatuurlijk214 cover3 Het Belang 214

 

Overtuig uzelf 

 

Leefstijlaanpassingen werken niet enkel bij psoriasis, maar ook bij andere auto-immuun huidziekten, zoals eczeem en chronische urticaria.

Bekijk de ervaringen van enkele enthousiastelingen.

 
 
 
   
 
 
 
  
   
    
 
   
    
 
 
    
  
   

 

Urticariavrij na 4 weken

Het aantal urticariapatiënten blijft stijgen. Wereldwijd krijgt ongeveer 20% van de mensen op een bepaald moment in hun leven last van urticaria. Toch doet de farmaceutische wereld weinig om het ontstaan van urticaria te stoppen.

De universitaire wereld is wél geïnteresseerd. Uit een studie in het vakblad Dermato-Endocrinology blijkt dat er inderdaad een oorzakelijk verband is tussen voeding en de gezondheid van de huid. Ook ik bevestig dat. Want talloze theorieën heb ik bestudeerd én uitgeprobeerd bij patiënten. En vandaag heb ik een overkoepelende methode gevonden die werkt: het Urticariavrij Plan.

 
mijn-verhaal-1-dokter mijn-verhaal-1-key mijn-verhaal-1-man-rots
 
Stel u even voor: u staat ’s morgens op, als een vat vol energie. U springt zonder problemen in de douche en duikt daarna zonder zwellingen of jeuk in uw kleren. Om te genieten van een ontbijt dat uw urticariaklachten niet bevordert. Dit scenario maakt u écht mee – binnen vier weken al. En dat voor altijd, want vanaf nu hebt u uw leven zelf in handen.
  
 

Heldere theorie, praktische tips

Het Urticariavrij Plan is een levensstijl waarbij u urticariabevorderende stoffen bant. Door te focussen op urticariaveilige voeding en stressmanagement, krijgt uw huid de kans om zich te herstellen.
 
Dankzij mijn advies begrijpt u hoe uw huid reageert. U krijgt helder uitgelegd wat goed is, en wat niet. Dat geeft gemoedsrust. Begrijpen is natuurlijk nog wat anders dan … doen. Hoe past u de aangepaste voedingsgewoonten succesvol toe? Dat lukt met zeventig gevarieerde recepten die voor het grijpen liggen. En met praktische tips waarmee u het voedingsadvies gemakkelijk toepast in uw dagelijkse leven.
 
Wilt u ook binnen een maand rondlopen zonder urticaria?


Copyright 2016 Gezondheidsspecialisten.be
Website built by 1place4ads.nl